Verkoop van tweedehands generatoren
en compressoren.

Zoekende naar tweedehands compressoren of generatoren? Machinehandel Jansen heeft er diverse op voorraad. Of het nu gaat om een noodsituatie, op een bouwplaatsen of bij een evenement.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Krachtige Compressoren en Generatoren voor elke toepassing

Ontdek onze selectie van gebruikte compressoren en generatoren. Of u nu perslucht nodig heeft voor productieprocessen of andere toepassingen, wij hebben compressoren voor elke behoefte. Bent u op zoek naar een generator die aan uw stroom behoeften voldoet? Onze tweedehands generatoren zijn voor iedere situatie klaar voor een tweede leven. Of het nu gaat om een noodsituatie, bouwplaatsen of evenementen.

Compressoren kopen

Bij Jansen Machinehandel vindt u een tweedehands compressor geschikt voor uw project. Compressoren worden in de industrie gebruikt voor het aandrijven van machines, gereedschap en pneumatische systemen. Ze leveren perslucht voor diverse productieprocessen en zetten zo op een efficiënte manier energie om. Of u nu werkt in de bouw, de productie of een andere sector, wij hebben wellicht de compressor die u zoekt.

Lastractor kopen

Een lastractor is een krachtige machine die gebruikt wordt als stroombron voor het lassen. Onze machines bieden krachtige prestaties tegen een betaalbare prijs.

Op zoek naar een benzine generator?

Voor duurzame en betrouwbare stroomvoorziening kiest u voor een diesel generator. Dieselbrandstof heeft een hogere energiedichtheid dan benzine, wat betekent dat dieselgeneratoren meer energie per eenheid brandstof kunnen produceren. Dit maakt ze efficiënter in termen van brandstofverbruik.

Benzine generator kopen?

Benzine generatoren produceren over het algemeen schonere uitlaatgassen in vergelijking met diesel generatoren. Ze hebben meestal een snellere starttijd in vergelijking en bij lage belastingen kunnen benzine-generatoren minder onderhoud vereisen dan dieselgeneratoren. Over het algemeen zijn benzine generatoren wat stiller in gebruik in vergelijking met diesel generatoren. Heeft u vragen bij het kiezen van de juiste generator voor uw project? Neem dan contact op met ons. 

tweedehands stroomgenerator kopen?

Een stroomgenerator zet mechanische energie om in elektrische energie en biedt onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Het is betrouwbaar tijdens noodsituaties en draagbaar voor gebruik op verschillende locaties. Stroomgeneratoren zijn flexibel en verkrijgbaar in verschillende formaten en capaciteiten voor uiteenlopende toepassingen. Ze kunnen kosten besparen in vergelijking met het aansluiten op het elektriciteitsnet, vooral op afgelegen locaties.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Lichtmast kopen tweedehands

Onze machines bieden betrouwbare verlichting op bouwplaatsen en evenementen. Ontdek ons assortiment en verlicht uw projecten

Tweedehands aggregaat kopen

Zoekt u een draagbare stroombron om in te zetten in bepaalde situaties? Bijvoorbeeld om op de bouwplaats uw gereedschap, verlichting en andere apparatuur van elektriciteit te voorzien. Bent u op zoek naar het juiste aggregaat voor uw project? Kijk dan nu op onze voorraad pagina voor de actuele voorraad van tweedehands aggregators. 

Ons deskundig team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van een betaalbare tweedehands compressoren, lastractoren, generatoren en lichtmasten.

generators en compressors

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.