Verkoop van tweedehands
Haven en Containermateriaal.

in de categorie Haven en containermateriaal vind je producten die gebruikt kunnen worden om vracht te laden, lossen, op te slaan en te vervoeren in de haven zoals containerheftrucks, reachstackers, empty container handlers, terminaltrekkers en andere havenmachines. 

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Containerheftrucks en reachstackers kopen

Containerheftrucks en reachstackers zijn speciaal ontworpen om standaard zeecontainers te kunnen tillen. Zo kun je snel en efficient zeecontainers laden, lossen en verplaatsen.

Wat is het verschil tussen een containerheftruck en reachstacker

Het verschil tussen een containerheftruck en een reach-stacker is dat een reachstacker tot 3 stapels containers kan tillen. Een containerheftruck kan maar tillen tot de eerste stapel containers. Het gewicht daarvan is gemiddeld 70 ton lager dan bij een reachstacker.

Terminaltrekkers kopen

Terminaltrekkers, ook wel bekend als terminaltrucks of yard tractors, worden ingezet voor het verplaatsen van trailers, containers en andere zware lasten over korte afstanden binnen het terminalterrein. Ze zijn flexibel inzetbaar en kunnen worden uitgerust met verschillende aanbouwdelen om aan specifieke behoeften te voldoen, zoals het verplaatsen van lange trailers of zware ladingen.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Containerkranen kopen

Containerkranen, waaronder vaste en mobiele varianten, worden gebruikt voor het laden en lossen van containerschepen. Deze kranen kunnen containers vanaf het schip op de kade plaatsen of andersom.

reachtstacker_machinehandel_jansen

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.