Verkoop van grondverzet-machines en bouwmachines.

Bij Machinehandel Jansen bieden wij een groot assortiment aan grondverzetmachines en bouwmachines, waaronder bulldozers, graaflaadcombinaties, graafmachines, graders en sleuvengravers. Bekijk de vele soorten machines.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Grondverzetmachines. Handig voor graaf- en verplaatsingwerkzaamheden

Grondverzetmachines zijn belangrijk in diverse sectoren en spelen een belangrijke rol bij graaf- en verplaatsingswerkzaamheden. Bij Machinehandel Jansen bieden wij een groot assortiment aan grondverzetmachines, waaronder bulldozers, graaflaadcombinaties, graafmachines, graders en sleuvengravers. Er is voldoende keuze die aansluit bij elk project en iedere soort opdracht.

Tweedehands wiellader: een populaire keuze

Een tweedehands wiellader is een veelgekozen optie voor bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit zonder de kosten van een nieuwe machine. Wielladers zijn te koop in diverse uitvoeringen en geschikt voor verschillende projecten en opdrachten. Ze kunnen worden ingezet voor het laden van bouwmaterialen of het verplaatsen van grond, zand en andere materialen op diverse terreinen. Bovendien vormen tweedehands wielladers een economisch verantwoorde oplossing, aangezien de machine voor een tweede keer wordt gebruikt en er geen compleet nieuwe machine geproduceerd hoeft te worden. Meer weten over wielladers?

Dumpers, geschikt voor snel transport

Dumpers zijn geschikt voor snel en betrouwbaar transport van materialen op bouwplaatsen, het vervoer van mest, gewassen en andere landbouwmaterialen in de agrarische sector of in de wegenbouw voor het aanleggen van asfalt of grind. Dumpers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben diverse laadcapaciteiten, waaronder de minidumper. Dit is een compacte variant van de dumper. Deze kleine machines zijn ideaal voor het transporteren van materialen in beperkte ruimtes, zoals in tuinen of op binnenplaatsen. Wij bieden zowel grote dumpers als minidumpers aan, zowel nieuw als tweedehands.

Sleuvengravers: ideaal hulpmiddel voor diepe graafwerkzaamheden

Sleuvengravers zijn perfect voor het graven van sleuven voor kabels en leidingen of voor werkzaamheden aan wegen en zijn perfect voor het graven van kleine sleuven of diepe grote sleuven. Bij Machinehandel Jansen bieden wij u een ruime keuze aan sleuvengravers te koop aan, zowel nieuw als tweedehands.

Tweedehands Dozers en Bulldozers kopen?

Voor het verzetten van grote hoeveelheden grond op een efficiënte manier, zijn dozers en bulldozers onmisbaar. Maar zijn ook essentieel voor diverse andere werkzaamheden, zoals het egaliseren van terreinen of het graven van greppels. Tweedehandse bulldozers kopen, met een uitgebreid assortiment.

Tweedehands Sleuvengraver kopen?

Een sleuvengraver is een apparaat dat voor verschillende soorten projecten en doeleinden wordt ingezet. Denk bijvoorbeeld aan graafwerkzaamheden waarbij er in de grond smalle of diepe sleuven nodig zijn. Sleuven worden vaak gegraven bij het leggen van kabels, leidingen, bij reparaties van wegen en fietspaden, of bij het aanleggen van fundamenten. Sleuvengravers zijn nauwkeurig ontworpen om precies te graven. Zelfs in kleinere ruimtes of op beperkte oppervlakken, wat de sleuvengravers ideaal maakt voor bouwprojecten of werkzaamheden aan wegen waar de toegang en ruimte soms beperkt zijn.

Soorten Sleuvengraver

Er zijn verschillende soorten sleuvengravers op de markt. Variërend van compacte, kleine modellen tot grote modellen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een sleuvengraver het juiste type te kiezen dat aansluit op uw specifieke project of doel. Een kleine sleuvengraver is geschikt voor minder diepe sleuven en compacte ruimtes, terwijl grote sleuvengravers geschikt zijn voor projecten waar veel graafwerk vereist is en diepe sleuven gegraven moeten worden en waarbij er voldoende ruimte beschikbaar moet zijn. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met andere factoren, zoals de capaciteit van het apparaat, de grootte, het vermogen en de technische functionaliteiten.

Graafmachines kopen

Op zoek naar een graafmachine voor grote of kleine klussen? Bij Jansen Machinehandel hebben we een ruime keuze aan machines. Onze selectie varieert van compacte mini-graafmachines tot krachtige graaf-laadcombinaties. Ideaal voor grondverzet en bouwprojecten. Of u nu beperkte ruimte hebt of een echt krachtpatser kan gebruiken, onze machines zijn grondig gecontroleerd en klaar voor het volgende project.

Kranen

Onze kranen zijn geschikt voor diverse hijs- en hefwerkzaamheden. Met zorg onderhouden en klaar voor nieuwe uitdagingen. Wij bieden betrouwbare machines voor uw projecten, zoals het hijsen van bouwmaterialen en laden/lossen van vracht. Of het nu gaat om bouwprojecten, industriële toepassingen of logistieke projecten, onze kranen bieden de nodige flexibiliteit en prestaties om aan verschillende projecteisen te voldoen. 

Bulldozers

Op zoek naar een krachtige machine voor grondverzet werkzaamheden? Onze bulldozers zijn duurzaam en efficiënt, perfect voor het egaliseren van terreinen, het aanleggen van wegen, het bouwrijp maken van terreinen of het uitvoeren van grootschalige grondverzetwerkzaamheden.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Graaflaadcombinaties: multifunctionele machines

Graaflaadcombinaties combineren de kracht van een graafmachine met de flexibiliteit van een wiellader. Het zijn veelzijdige machines die zowel kunnen graven als laden. Graaflaadcombinaties zijn geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals graven, transporteren en laden. Bent u op zoek naar een graaflaadcombinatie om te kopen of overweegt u de aanschaf van een tweedehands exemplaar? Wij bieden een breed assortiment aan. Daarnaast hebben wij ook graafmachines in ons aanbod, die de ruggengraat vormen van grondverzetwerkzaamheden en handig zijn voor het graven van kuilen of het aanleggen van fundamenten.

Bij Machinehandel Jansen bieden wij zowel grote graafmachines als minigraafmachines aan. Minigraafmachines zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele en compacte graafapparatuur voor werkzaamheden in kleine omgevingen.

grondverzet machines

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.