Verkoop van wielladers.

Wielladers, de krachtpatser voor elke sector. Sectoren in de bouw- en sloopwerkzaamheden, magazijnbeheer tot de landbouwsector.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Wiellader dé krachtpatser voor werkzaamheden

Een wiellader is een onmisbare machine in diverse sectoren en bij verschillende werkzaamheden. Van bouw- en sloopwerkzaamheden tot magazijnbeheer en de landbouwsector. Bij machinehandel Jansen begrijpen wij het belang van efficiënt werken en bieden daarom krachtige apparatuur aan, zowel nieuw als tweedehands. Wij hebben een ruim assortiment aan wielladers.

Functie van een wiellader

Wielladers staan ook wel bekend als een laadschop of shovel en zijn ontworpen voor het verplaatsen van grote en zware hoeveelheden materiaal. Een wiellader is uitgerust met een krachtige motor, grijper en hefarm, waardoor het ideaal is voor het laden en lossen van verschillende soorten materialen, zoals grind, zand en puin. Wielladers zijn specifiek ontworpen voor het hanteren van grote hoeveelheden materiaal en zijn daardoor geschikt voor gebruik op diverse terreinen en in diverse sectoren.

Soorten wielladers

Er zijn verschillende soorten wielladers, elk met hun eigen kenmerken die geschikt zijn voor verschillende soorten werkzaamheden. Er zijn drie veelvoorkomende types wielladers:

Knikladers: Deze wielladers zijn gespecialiseerd in knikbesturing, waardoor ze zeer eenvoudig kunnen draaien in kleine en krappe ruimtes.
Schrankladers: Wielladers met een sterk frame en zijn daardoor zeer stabiel bij het laden en lossen van zware materialen.
Telescoopladers: Deze wielladers beschikken over een grote telescopische arm, waardoor ze een ruim bereik hebben om specifieke materialen te grijpen.

Meer dan alleen een simpele machine

Wielladers zijn echter meer dan alleen simpele, krachtige machines. De machines van tegenwoordig zijn voorzien van moderne apparatuur en geavanceerde technologieën, zoals uitgebreide camera’s en laadsystemen op de wiellader. Deze technologieën dragen niet alleen bij aan een efficiëntere uitvoering van het werk, maar verhogen ook de veiligheid. Wielladers zijn dus niet alleen krachtig, maar ook steeds geavanceerder, veiliger en gemakkelijker in gebruik. Hierdoor zijn ze onmisbaar in verschillende sectoren en werkzaamheden, waarbij ze steeds meer functionaliteiten bieden om het werken met de wiellader zowel gemakkelijker als veiliger te maken voor verschillende medewerkers die de wiellader bedient.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Tweedehands of nieuwe wiellader kopen?

Machinehandel Jansen begrijpt dat het aanschaffen van een nieuwe wiellader niet altijd binnen elk budget past. Daarom bieden wij kwalitatieve tweedehands wielladers aan. Deze wielladers worden bij binnenkomst zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden zodat u altijd kunt profiteren van een betrouwbare wiellader. Op onze voorraad pagina vindt u een overzicht van onze nieuwe en tweedehands wielladers die te koop zijn.

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.