Verkoop van overige
machines.

In deze categorie vind je alle machines die niet ingedeeld zijn in de vorige categorieën. De machines die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld: landbouwmachines, transportwagens, terreinbeheer machines, transportwagens en uitrustingstukken.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Assortiment in landbouwmachines, transportwagens en terreinbeheer.

Denk bijvoorbeeld aan landbouwmachines zoals tracktoren, maaiers, landbouwaanhangers en zaaimachines. Transportmachines zoals vrachtwagens, trekkers, bakwagens en oprijwagens. En terreinbeheer machines zoals bijvoorbeeld; maaimachines, bosmaaiers en veegmachines.

Houd uw terrein schoon en geordend met onze veegmachines. Efficiënt en gebruiksvriendelijk, deze machines zijn perfect voor het onderhoud van diverse oppervlakken, van magazijnen tot parkeerplaatsen.

Uitrustingstukken voor verschillende werkzaamheden.

Uitruststukken waaronder graafbakken zijn onmisbaar bij graafwerkzaamheden. Met een graafbak kan er grond worden uitgegraven en materiaal gemakkelijk worden verplaatst. Deze diverse type bakken zorgen ervoor dat dit gemakkelijker gaat op bouwplaatsen en in de mijnbouw of bij recyclings- en landbouwbedrijven en andere terreinen waar grondverzet nodig is. Door de verschillende soorten graafbakken is er altijd een uitvoering die geschikt is voor uw doel. Of het nu gaat om het uitgraven van funderingen of het verplaatsen van zand op een bouwplaats. 

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Machinehandel Jansen machines in het rood en in het geel

Assortiment tweedehands machines.

Machinehandel Jansen biedt tweedehands machines aan, met een uitgebreid assortiment. Bent u opzoek naar een machine die niet in een van de andere categorieën valt? Dan vindt u deze terug in de categorie overige (mits voorradig). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk onze voorraadpagina.

Machine bak in het wit met een rode streep voor het gebouw van Machinehandel Jansen

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.

Toyoto logo met rode letters
Bobcat logo met boskat
Terberg Machines logo
Komatsu_company_logos.svg
Caterpillar_logo.svg
Hitachi-Logo
ppm_logo