Verkoop van tweedehands heftrucks.

Heftrucks: dé krachtpatser voor elk terrein. Een uitgebreid assortiment aan gebruikte heftrucks van verschillende topmerken, zoals: Hyster, Toyota en Linde.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Tweedehands heftrucks voor elk soort terrein

Bij Machinehandel Jansen hebben we een ruim assortiment gebruikte heftrucks te koop. Bij het kopen van de juiste tweedehands heftruck is het van groot belang dat de machine voldoet aan de logistieke behoefte waarvoor u deze wilt gaan gebruiken. Onze selectie omvat verschillende typen, waaronder RORO-, Zijlader-, Ruw-terrein heftrucks en Containerstapelaars. We leggen graag uit wat de functionaliteiten en verschillen zijn van deze heftrucks.

Heftrucks zijn erg belangrijk in veel logistieke operaties. Ze spelen een belangrijke en onmisbare rol bij bijvoorbeeld het verplaatsen en opslaan van goederen in magazijnen, distributiecentra en andere industriële omgevingen. 

Ruw-terrein heftruck

Zoals de naam al suggereert, ruw-terrein heftrucks zijn gemaakt voor ongelijke terreinen. Met sterke banden en vierwielaandrijving kan deze heftruck off-road worden gebruikt. Deze krachtpatser kan zelfs op ongelijke ondergronden zware lasten tillen. Een krachtpatser voor elk soort terrein. 

Containerstapelaar

Containerstapelaars bieden een oplossing voor het stapelen van zeecontainers. Ze zijn uitgerust met specifieke grijpers en klemmen geschikt voor het optillen van zeecontainers.

Tweedehands zijlader heftruck kopen voor nauwe gangpaden

Deze trucks zijn ontworpen om de lading aan de zijkant te tillen, waardoor de wagen smal blijft en gemakkelijk door nauwe gangpaden en ruimtes kan manoeuvreren. Ze zijn multi-inzetbaar en geschikt voor verschillende sectoren. Ze kunnen ook lange, omvangrijke materialen liften.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

RORO Heftruck kopen voor zware vracht?

RORO, wat staat voor Roll-on Roll-off, betekent dat de machine efficiënt kan laden en lossen op schepen en vrachtwagens. Ze zijn uitgerust om zware vracht te verplaatsen, zoals voertuigen met banden of rupsbanden. Met krachtige motoren en geavanceerde stabiliteitssystemen kunnen ze zelfs op ongelijke ondergronden veilig en nauwkeurig manoeuvreren.

Tweedehands steekwagens kopen?

Steekwagens zijn tweedehands een stuk goedkoper. Onze steekwagens zijn uitbundig gecheckt en kunnen nog een lange tijd mee. 

heftruck

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.