Verkoop van tweedehands hoogwerkers en bouwliften.

Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwerkers en bouwliften bij Machinehandel Jansen.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Tweedehands hoogwerkers en bouwliften om veilig en efficiënt op hoogte te werken.

Ontdek onze uitgebreide selectie tweedehands hoogwerkers en bouwliften. Deze categorie biedt een groot assortiment aan machines om op hoogte te werken voor elk project. Ieder type hoogwerker is ontworpen om specifieke functies en voordelen te bieden, variërend van mobiele toegang tot grote hoogten en compacte modellen voor beperkte ruimtes. Machinehandel Jansen biedt tweedehands hoogwerkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.  

Autohoogwerker kopen met een fijne mobiliteit en wendbaarheid?

Met een autohoogwerker ben je makkelijk wendbaar, ongeacht de locatie. Profiteer van de flexibiliteit om snel en eenvoudig op verschillende werkterreinen te werken. Machinehandel Jansen heeft verschillende autohoogwerkers te koop waardoor u snel en veilig op verschillende hoogtes kunt werken.

Compacte spinhoogwerker kopen met fijne wendbaarheid?

Een spinhoogwerker is flexibeler bij gebruik en bij het werken op hoogte in krappe ruimtes en lastig bereikbare gebieden. Hierdoor zijn spinhoogwerkers een goede keuze voor specifieke werkzaamheden waar standaard tweedehands hoogwerkers hun beperkingen hebben.

Telescoophoogwerker kopen die flexibel is in bereik?

Telescoophoogwerkers hebben een groter bereik, zijn flexibel in reikwijdte en bieden stabiliteit op hoogte. Deze hoogwerkers zijn zowel in bedrijfshallen als buiten te gebruiken. Telescoophoogwerkers zijn snel in positionering en toegankelijk voor moeilijk bereikbare plekken. Ze zijn eenvoudig te bedienen, verbeteren de veiligheid, verhogen de werksnelheid en worden in diverse sectoren gebruikt.

Tweedehands verhuislift kopen?

Een tweedehands verhuislift biedt veel voordelen. Met een verhuislift kunnen grote en zware objecten moeiteloos van hogere verdiepingen naar beneden worden verplaatst, waardoor tijd en energie worden bespaard. Veiligheid is ook een belangrijk aspect. Het gebruik van een verhuislift vermindert het risico op letsel door het tillen van zware voorwerpen via trappen.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

Machinehandel Jansen machines in het rood en in het geel

Aanhangerhoogwerker kopen die snel inzetbaar zijn?

Kies voor een aanhangerhoogwerker voor snelle inzetbaarheid en mobiliteit. Deze machines zijn snel te plaatsen op diverse locaties, waardoor ze een slimme keuze zijn voor projecten die flexibiliteit en efficiëntie vereisen.

Aanhangerhoogwerker kopen die snel inzetbaar zijn?

Een tweedehands hefplatform is kostenbesparend en efficiënt. Het stelt u in staat om snel en gemakkelijk grote hoeveelheden materiaal te tillen en te verplaatsen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

hoogwerkers en liften Genie z-60/34 blauwe hoogwerker.

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.

Toyoto logo met rode letters
Bobcat logo met boskat
Terberg Machines logo
Komatsu_company_logos.svg
Caterpillar_logo.svg
Hitachi-Logo
ppm_logo