Machinehandel Jansen
al ruim 40 jaar ervaring.

Gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Machinehandel door specialisten

  • Grondige inspectie voor elke machine
  • Direct in contact met ervaren professionals met een liefde voor machines
  • Hoogwaardige machines
Group 39

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines​

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Wij verzorgen het transport naar elke gewenste locatie ter wereld.

Wij begrijpen als geen ander dat het vervoeren van een grote machine een uitdaging kan zijn, of dit nu binnen dezelfde stad is of naar een ander deel van de wereld. We denken ook met u mee bij het kiezen van het juiste transport voor uw product. Indien gewenst kunnen we de machine demonteren om de transportkosten te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat uw machine op de gewenste locatie aankomt.

Wij zijn Machinehandel Jansen

Bij ons vindt u een groot assortiment aan gebruikte machines die passend zijn voor projecten in bouw verdeeld in verschillende categorien zoals bijvoorbeeld: Hoogwerkers en bouwliften, generatoren en compressors, Heftrucks en Haven en containermateriaal. Daarnaast bieden wij machines van topmerken aan. Denk bijvoorbeeld aan: Toyota, Hitachi, Volvo en Linde.

Met ruim 40 jaar aan ervaring bieden wij de mogelijkheid om uw machine te transporteren over de gehele wereld. Of u machine getransporteerd moet worden binnen dezelfde stad of een andere deel van de wereld. Wij denken met u mee in de verschillende transportmogelijkheden.

reachtstacker_about

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.

mitsubishi