Verkoop van onderdelen.

Opzoek naar bepaalde onderdelen voor bijvoorbeeld terreinbeheermachines, bouwmachines, laad en los machines, bouwmachines, landbouwmachines enzovoorts bent u bij de juiste categorie. U vind hier bijvoorbeeld machinegrijpers, graafbakken, wielladers of pletwalsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan onderdelen.

Group 41

Ruim 40 jaar ervaring

In diverse grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 41

Breed assortiment

Groot aanbod aan grondverzet- en wegenbouwmachines

Group 61

Wereldwijde levering

Levering over de hele wereld, waar u zich ook bevindt

Laatst toegevoegde items

Banden, wielen en velgen

In deze categorie vind je bijvoorbeeld banden, wielen en velgen van specifieke machines die gebruikt worden in de bouw en transport. Ben je opzoek naar specifieke banden en kun je ze niet vinden tussen onze producten neem dan contact op via het nummer boven aan de website. 

Rupsbanden, kettingen en onderstel

rupsbanden, kettingen en onderstellen kunnen verslijten waardoor je een nieuwe nodig hebt. Je bent bij Machine Handel aan het juiste adres. Wij hebben deze onderdelen vaak voorradig. Het komt voor dat niet alle losse onderdelen op de website te vinden zijn. Bel ons voor de huidige voorraad als u het niet kan vinden wellicht kunnen we u toch verder helpen. 

Op zoek naar een tweedehands wiellader?

Wielladers, ook wel bekend als laadschop en schovel, zijn onmisbare machines in diverse sectoren en voor verschillende werkzaamheden. Deze laders zijn ontworpen om grote en zware hoeveelheden materiaal te verplaatsen met behulp van een krachtige motor, grijper en hefarm, waardoor ze ideaal zijn voor taken zoals het laden en lossen van diverse materialen. Wielladers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en capaciteiten, waardoor er altijd een model is dat aansluit bij uw specifieke eisen. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands wielladers aan.

Machinehandel Jansen is gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzet en wegenbouwmachines.

Op onze locatie is altijd een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe machines te vinden. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw de machines naar uw eigen wensen afleveren. Door ons breed assortiment kunt u voor alle soorten machines bij ons terecht.

tweedehands motoren voor machines.

Wij bieden ook tweedehands motoren aan voor bepaalde machines in de bouw. Onze voorraad wisselt regelmatig, dus neem gerust een kijkje op onze website voor het actuele assortiment.

Machine onderdelen

Een greep uit onze merken

Bij Jansen Machinehandel bieden we een uitgebreid assortiment machines van zowel gerenommeerde als minder bekende merken. Hieronder vindt u een selectie van 11 merken die beschikbaar zijn bij ons.